Inicio

Mundo Deportivo - 24.04.15 -Pàg 38


Mireia Lapuerta, séptima en la European Cup Cadete de Teplice

El sabado 11 de abril se celebro en Teplice (republica checa ) la copa de Europa cadete,que conto con la representación de 712 judokas y mas de una teintena de paises. La judoka catalana del judo Rei, MIREIA LAPUERTA compitió en el peso de -44 kilos ganando sus dos primeros combates por ippon a las representantes de Rumania e Italia perdiendo los cuartos ante la italiana, campeona de europa y numero uno del ranquing mundial

Crònica Campionat de Catalunya Infantil (18.04.15 - Cardedeu)

El passat dissabte 18 d´abril a la tarda va tenir lloc el Campionat de Catalunya de la categoria infantil (S15) a la localitat de Cardedeu.

Aquesta va ser la última competició de la temporada a nivell català i com va sent al llarg del curs els nostres esportistes van oferir un gran nivell i un bon espectacle durant el transcurs de la competició.

En aquest Campionat si que podien participar els judoques que han aconseguit la plaça directa al Campionat d’Espanya i això va fer que hi hagués més competitivitat per intentar pujar al calaix més alt del podi. En la gran majoria de categories


Crònica Campionat de Catalunya Cadet (18.04.15 - Cardedeu)


Aquest dissabte 18 d´abril, El Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu va acollir l’edició del 2015 del Campionat de Catalunya de judo de la categoria cadet amb una participació de 155 judokes, 116 de la categoria masculina i 39 de la categoria femenina.

Els títols de campions de Catalunya en la categoria masculina van ser per A. Soler (Esport-7) en -46 Kg, P. López (Esport-7) en -50 Kg, R. Massó (Judo Barenys) en -55 Kg, I. Jiménez (Dojo Cambrils) en -60 Kg, A. Xargay (Girona Securitas) en -66 Kg


Mundo Deportivo - 17.04.15 - Pàg 37


Catalunya classifica a 22 esportistes per la Fase final del Campionat d’Espanya Abolut

Aquest cap de setmana s’ha iniciat el campionat d’Espanya Absolut amb la disputa de les 5 Fases Sectors que decideixen els classificats per la Fase Final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Pinto el Proper 25 d’Abril.

L’equip català va tornar de la Fase Sector Est a Valencia amb 19 classificats als que cal afegir els tres esportistes que disposaven de plaça directa mitjançant el rànquing de Copes d’Espanya (Laia Talarn, Eric Peña i Noelia Gonzàlez)  


Mundo Deportivo - 10.05.15 (Pàg 38)


Entrenament Jiu Jitsu (28.03.15)

El passat dissabte día 28 es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès l´entrenament de Jiu jitsu de les categoríes Mini Benjami, Benjamí i Aleví al qual van assistir uns 40 nens de diferents Clubs de Catalunya. Els assistents van poder gaudir d´una jornada de jocs relacionats amb el Jiu Jitsu i també alguns treballs de terra.

Crònica Supercopa Catalunya Cadet (28.03.15 - Sentmenat)

El passat dissabte dia 28 de març es va cel.lebrar  la Supercopa de Catalunya en la categoria cadet (sub-18), la competició més important a nivell regional ja que és la última que puntua per classificar-se pels Campionats d’Espanya. En ella  no poden competir els ja classificats via copes d’Espanya i les puntuacions a obtenir per entrar al pòdium són més elevades que en els dos rànquigs anteriors; factors determinants a l’hora de tancar l’equip que viatjarà a Jaca representant Catalunya el proper maig.

Crónica Supercopa Cataluña Infantil (28.03.15 - Sentmenat)

El passat dissabte 28 de març es va disputar al Pavelló Municipal de Can Sorts (Sentmenat) la última competició puntuable del rànquing català d’aquest curs en la categoria infantil, ésent aquesta la darrera oportunitat d’aconseguir els punts necessaris per obtenir el primer lloc de la categoria i obtenir la plaça per anar al Campionat d’Espanya d’Edat Escolar.

La participació dels esportistes de tota Catalunya va ser molt elevada, i vam poder gaudir  d´un alt nivell ja no només per la qualitat que venien demostrant els judokes, sinó per l’al·licient d’obtenir el primer lloc en les respectives categories de pes


Sport - 27.03.15 - Pág 43


Crònica Trobada Judoxics i entrenament veterans (21.03.15 - Cabrils)El passat dissabte día 21 de març es va cel.lebrar una nova jornada d´activitats federatives a Cabrils, al matí dues sessions de Judoxics i a la tarda un entrenament de Judo Veterans. 

Pel que fa a la Trobada judoxics hi va haver una participació d´uns 100  participants provinents de 14 clubs diferents...

Crónica I Copa de España de Veteranos de Barcelona (01.03.15)

El pasado sábado 1 de Marzo se reunieron en el Pabellón Olimpics de la Vall d’Hebron de Barcelona 134 judokas de 64 clubs. Las delegaciones incluían deportistas provenientes de Francia, Italia, Rusia o Dinamarca, así como de toda la geografía Española y catalana.

La jornada deparó grandes combates entre judokas con un gran bagaje en competiciones internacionales...


Crónica I Copa de España de Veteranos de Barcelona (01.03.15)

El pasado sábado 1 de Marzo se reunieron en el Pabellón Olimpics de la Vall d’Hebron de Barcelona 134 judokas de 64 clubs. Las delegaciones incluían deportistas provenientes de Francia, Italia, Rusia o Dinamarca, así como de toda la geografía Española y catalana.

La jornada deparó grandes combates entre judokas con un gran bagaje en competiciones internacionales...


Es necessita professor de judo per Barcelona

Es necessiten dos professors de Judo a la zona de Barcelona els dies 30, 31 de març i 1 d'abril de 9h a 13h per fer un campus d'iniciació de Judo. Els alumnes són d'Educació Infantil, 1r i 2n de primària (2 grups de 8 alumnes)
Requisit: estar titulat i col.legiat com a monitor, professor o entrenador. Interessats contactar amb la federació (telf: 93.747.97.57 o mail: federacio@fedecatjudo.cat)

Copa de España de Veteranos - Fuengirola. 17/18.04.15


Sense sort pels Catalans a l’European Cup Cadet de FuengirolaDos van ser els esportistes catalans que varen participar a l’European Open de Fuengirola. Finalment Marta Antón (+70), va quedar a les portes del podí, 5ª posició per la jove judokes del Bushido. Per la seva banda el Iker blanco (-73kg) també del Bushido va finalitzar 9é en la seva primera participació a una European Cup.