Inicio

Diari Sport - 29.05.15 - Pàg 48


Campionat de Catalunya Benjamí i Aleví 2015

El dissabte 23 de maig es va disputar el Campionat de Catalunya Benjamí  i Aleví a la localitat de Palamós on la participació va esser tot un èxit amb un total de 357 judoques provinents de 34 Clubs (155 Benjamins i 202 Alevins)

El desenvolupament  per torns va fer fluir una competició 


Dues medalles a l´ European Cup La Coruña (23-24 de maig)

Aquest passat cap de setmana cinc judoques catalans es van desplaçar fins a La Coruña per disputar la European Cup Junior (MIreia Lapuerta, Oriol Subirana i Marta Also (Judo Rei), David Garcia (Vital Esport) i Miriam Pané (Judo Vilafranca)

Els judoques catalanes del judo Rei del Masnou van aconseguir  dues medalles: una d´argent, Oriol Subirana (-55 Kg) i una de bronze, Mireia Lapuerta (-44 Kg), amb aquest resultat Mireia aconsegueix la mínima puntuació pel campionat d´Europa sub 21.  D´altra  banda Marta Also (-48 Kg) va obtenir una setena posició i Miriam Pané i David Garcia van quedar eliminats en el primer combat. 


Mundo Deportivo - 15.05.15 - Pàg 40


Campionat d´Espanya en edat escolar 2015 (fotografies Hector Andreu)

El cap de setmana del 9-10 de maig es va disputar a la localitat de Jaca el Campionat d’Espanya en Edat Escolar (Infantil i Cadet).

La Federació catalana va  van desplaçar a aquesta competició 54 esportistes, 27 en Categoria Infantil (S15) i 27 en Categoria Cadet (S18).  

En la jornada de dissabte el cadets van aconseguir 2 ors, un argent i nou bronzes a càrrec de: Or per la Marina Garriga (-40) i la Marta Anton (+70); Argent per l’Illia Khabuliani (-81) i Bronzes per la Nerea Gonzalez-Elipe (-40), la Mireia La Puerta (-44), la Patricia


Campeonato de Cataluña Benjamín Alevin (23.05.15)

Informació  4 medalles per la selecció catalana al Campionat d’Espanya Absolut (fotografies Hector Andreu)

La localitat Madrilenya de Pinto, va acolllir el passat 25 d’abril el Campionat d’Espanya Absolut 2015, on la Federació Catalana de Judo va estar representada  per 22 esportistes que van aconseguir emportar-se 4 medalles (una d´or, una de plata i dos de bronze), millorant el resultat de l’any passat (un or i 3 bronzes).

L’or l’aconseguia la Laia Talarn (-78 kg) al revalidar el seu títol estatal...


Mireia Lapuerta, séptima en la European Cup Cadete de Teplice

El sabado 11 de abril se celebro en Teplice (republica checa ) la copa de Europa cadete,que conto con la representación de 712 judokas y mas de una teintena de paises. La judoka catalana del judo Rei, MIREIA LAPUERTA compitió en el peso de -44 kilos ganando sus dos primeros combates por ippon a las representantes de Rumania e Italia perdiendo los cuartos ante la italiana, campeona de europa y numero uno del ranquing mundial

Crònica Campionat de Catalunya Infantil (18.04.15 - Cardedeu)

El passat dissabte 18 d´abril a la tarda va tenir lloc el Campionat de Catalunya de la categoria infantil (S15) a la localitat de Cardedeu.

Aquesta va ser la última competició de la temporada a nivell català i com va sent al llarg del curs els nostres esportistes van oferir un gran nivell i un bon espectacle durant el transcurs de la competició.

En aquest Campionat si que podien participar els judoques que han aconseguit la plaça directa al Campionat d’Espanya i això va fer que hi hagués més competitivitat per intentar pujar al calaix més alt del podi. En la gran majoria de categories


Crònica Campionat de Catalunya Cadet (18.04.15 - Cardedeu)


Aquest dissabte 18 d´abril, El Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu va acollir l’edició del 2015 del Campionat de Catalunya de judo de la categoria cadet amb una participació de 155 judokes, 116 de la categoria masculina i 39 de la categoria femenina.

Els títols de campions de Catalunya en la categoria masculina van ser per A. Soler (Esport-7) en -46 Kg, P. López (Esport-7) en -50 Kg, R. Massó (Judo Barenys) en -55 Kg, I. Jiménez (Dojo Cambrils) en -60 Kg, A. Xargay (Girona Securitas) en -66 Kg


Catalunya classifica a 22 esportistes per la Fase final del Campionat d’Espanya Abolut

Aquest cap de setmana s’ha iniciat el campionat d’Espanya Absolut amb la disputa de les 5 Fases Sectors que decideixen els classificats per la Fase Final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Pinto el Proper 25 d’Abril.

L’equip català va tornar de la Fase Sector Est a Valencia amb 19 classificats als que cal afegir els tres esportistes que disposaven de plaça directa mitjançant el rànquing de Copes d’Espanya (Laia Talarn, Eric Peña i Noelia Gonzàlez)  


Entrenament Jiu Jitsu (28.03.15)

El passat dissabte día 28 es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès l´entrenament de Jiu jitsu de les categoríes Mini Benjami, Benjamí i Aleví al qual van assistir uns 40 nens de diferents Clubs de Catalunya. Els assistents van poder gaudir d´una jornada de jocs relacionats amb el Jiu Jitsu i també alguns treballs de terra.

Crònica Supercopa Catalunya Cadet (28.03.15 - Sentmenat)

El passat dissabte dia 28 de març es va cel.lebrar  la Supercopa de Catalunya en la categoria cadet (sub-18), la competició més important a nivell regional ja que és la última que puntua per classificar-se pels Campionats d’Espanya. En ella  no poden competir els ja classificats via copes d’Espanya i les puntuacions a obtenir per entrar al pòdium són més elevades que en els dos rànquigs anteriors; factors determinants a l’hora de tancar l’equip que viatjarà a Jaca representant Catalunya el proper maig.

Crónica Supercopa Cataluña Infantil (28.03.15 - Sentmenat)

El passat dissabte 28 de març es va disputar al Pavelló Municipal de Can Sorts (Sentmenat) la última competició puntuable del rànquing català d’aquest curs en la categoria infantil, ésent aquesta la darrera oportunitat d’aconseguir els punts necessaris per obtenir el primer lloc de la categoria i obtenir la plaça per anar al Campionat d’Espanya d’Edat Escolar.

La participació dels esportistes de tota Catalunya va ser molt elevada, i vam poder gaudir  d´un alt nivell ja no només per la qualitat que venien demostrant els judokes, sinó per l’al·licient d’obtenir el primer lloc en les respectives categories de pes