Inicio

El Maestro Fermín Parra imparte la última clase de defensa personal del Curso de Técnico/a Superior de Judo y D.P.Hoy 23 de julio de 2020, se ha realizado en las instalaciones deportivas de l´Escola Catalana de l´Esport  de la mano del Maestro Fermín Parra, la última clase de defensa personal del Curso de Técnico/a Superior de Judo y Defensa Personal que se celebra por primera vez en nuestra autonomía. 

La Federació a l´acte homenatge a les víctimes del Covid 19

Badia del Vallès va retre homenatge ahir dimecres 14 de juliol a les víctimes de la Covid 19 i a les persones i entitats que han lluitat contra aquesta pandèmia. 
Durant l´acte l´alcaldessa de Badia va realitzar dues intervencions...

Curs arbitratge Jiu Jitsu

El passat dissabte 13 de juny es va impartir el curs per a Oficials d'Organització Esportiva i Jutge-Àrbitre per (de) Jiu-Jitsu. 
El curs, impartit per Gaspar Gamisans (Àrbitre Continental) va venir a completar la sèrie de reciclatges que s'han estat organitzant per part de la Federació en els últims mesos i les pràctiques que ja havien realitzat els assistents. 
Tots els assistents van aprovar els seus respectius exàmens i aviat obtindran els seus nous diplomes. 
Des d'aquí,  l'enhorabona de part del President Fermín Parra i tota la Federació de Judo i DA. 

La Comissió del CNA participa al darrer webinar de l’arbitratge català

Diumenge passat va tenir lloc la darrera sessió dels webinars setmanals que la Comissió d’Arbitratge de la Federació ha organitzat pels seus col·legiats. En total s’han organitzat 4 sessions, que han tingut una gran acollida entre el col·lectiu arbitral amb una alta participació.

Setmanalment els àrbitres de la Federació han rebut un formulari amb diferents accions que han hagut d’analitzar mitjançant un formulari. Posteriorment, en el decurs de la connexió en directe; Manel Cortés, àrbitre olímpic...


RECICLAJE NAGE NO KATA ON LINEEl pasado jueves se celebró la 1a. Video-Conferencia de las tres que la Federación tiene programadas sobre el Nage-no-Kata, a cargo del Maestro Joaquim Hernández  (6º Dan de Judo, Maestro Entrenador Nacional Judo, Miembro tribunal de examen, Juez Nacional de Kata).


Las bases de los movimientos y técnicas creadas en 1984 y 1985 del Nage-no-Kata juntamente con el Katame-no-kata, forman el Randori-no-kata.Sus creadores pensaron que con este método de entramiento podían transmitir como una referencia els fundamentos d los Tachi Waza (judo pie) i el Ne –waza (judo tierra) de su sistema de lucha llamado JUDO.


En esta primera sesión hubieron 83 conexiones en directo, a través del programa de video –llamadas y reuniones virtuales ZOOM , entre los participantes habían Maestros Nacionales, Entrenadores Autonómicos, Monitores y aspirantes a 1º y 2º DAN.


Nos complace ver la gran aceptación que ha tenido esta iniciativa y el seguimiento que ha tenido, por lo que seguiremos trabajando para seguir ofreciendo propuestas similares y tan interesantes como ésta a nuestros federados.


Diari Sport - 19.05.20

La UFEC i el Col·legi de Farmacèutics creen una borsa de voluntaris per portar medicaments a les persones vulnerables

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya han creat el Registre de Voluntaris Esportistes
 amb l’objectiu de tenir una borsa de persones que ajudin a fer arribar els medicaments a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-los. El registre es gestiona a través d’una app que posa en contacte les farmàcies amb els voluntaris.


NOS DEJA EL Dr. JORDI CASALS COLL

Lamentamos el deceso del Dr. Jordi Casals Coll (1940-2020).

El que fuera médico de la Federació Catalana de Judo i D.A.  durante más de dos décadas, nos ha dejado a la edad de 80 años. Le , como recordaremos siempre como el que era, una persona afable, cercana y un gran profesional , que puso sus conocimientos al servicio del Judo y de los judocas. DEP.
475 judokes a la Copa de Catalunya Benjamí i Aleví

Més de 1200 persones van passar dissabte passat pel Pavelló Municipal de Cardedeu, que va acollir una completa jornada de judo amb la celebració de la Copa de Catalunya Benjamí i Aleví. 475 judokes arribats d’arreu de Catalunya van participar de la competició que es va dividir en dos torns: al matí ho va ser el dels més grans, els judokes alevins...

L´esportu - 06.03.20


Zona UFEC - 03.03.20


Mundo Deportivo - 04.03.20


Primer Judoxics de l’any

El passat dissabte 29 de Febrer es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d'Hebrón  a Barcelona la primera trobada Judoxics de l’any.

Els judokes més petits nascuts entre el 2008 i 2013 van ser convocats per assistir a aquesta primera edició de Judoxics. Amb una participació de 350 nens i més de 20 clubs, el tret de sortida per aquesta nova...


Èxit del 47è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Supercopa d’Espanya

Vora 250 judokes es van citar el passat dissabte 29 de febrer a la ciutat comtal per prendre part de la 47a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron va acollir un any més esportistes vinguts d’arreu d’Espanya, Andorra, Itàlia i Gran Bretanya; a la cita de més nivell que es celebra a Catalunya ...

Entrenament federatiu 14.03.20

Circular 

Catalunya, 4 medalles i 4a en el medaller al Campionat d'Espanya sub21

Fins a 5 medalles va aconseguir penjar-se la delegació catalana que el passat dissabte 22 de febrer va participar al Campionat d’Espanya sub-21 que va tenir lloc a Alcalà de Henares. 2 bronzes, 1 medalla d’argent i una d’or són el balanç de la participació catalana a la cita, en què Catalunya va aconseguir acabar en quart lloc en el medaller, per darrere de València, Madrid i Galícia.

Tsunoda, 5a al Grand Slam de Düsseldorf

Fins a 6 combats ha hagut de disputar la catalana Ai Tsunoda en la seva estrena en un Grand Slam. Amb tan sols 17 anys, la lleidatana va competir ara fa un mes en la seva primera prova del circuit mundial i va aconseguir penjar-se el bronze al Grand Prix de Tel-Aviv; un mes després, en el seu debut en un Grand Slam s’ha quedat a les portes de la medalla de bronze i acabant en cinquena posició.

Falset proclama els Campions de Catalunya Cadet

La capital del Priorat, Falset, va ser la seu escollida per a la disputa el passat dissabte del Campionat de Catalunya Infantil i Cadet. Judokes d’arreu del País es van desplaçar fins a les Terres de l’Ebre per prendre part de la segona prova puntuable de la temporada.

entrenament federatiu defensa personal (16.02.20)

El passat diumenge dia 16 de febrer a les instal.lacions de Badia del Vallès es va iniciar el calendari de defensa personal  d´aquesta temporada 2020. El mestre Fermín Parra va exposar comentaris sobre la disciplina de defensa per la dona...