Inicio

Una vintena de catalans guardonats a la Gala de la Federació Espanyola

Una vintena de catalans guardonats a la Gala de la Federació Espanyola

Un cop disputada la darrera competició del 2020, el Campionat d’Espanya Absolut, la Federació Espanyola va celebrar el passat 19 de desembre la seva tradicional Gala anual. Enguany, a causa de la situació derivada de la pandèmia; la festa es va haver de celebrar en format virtual.

En directe i per youtube, els presentadors van anar cridant els guardonats, que en la Gala del 2021 hauran de recollir presencialment el guardó. En aquesta edició, un dels principals premis se’l va endur una catalana. Ai Tsunoda, que al 2019 va ser premiada com a judoka amb més trajectòria, aquest 2020...


Dues medalles catalanes al Campionat d’Espanya Absolut

Més de 240 judokes van pendre part dissabte 5 de desembre al Campionat d’Espanya Absolut. Sense públic, en un hotel i amb un estricte protocol per evitar la propagació de la COVID19, Madrid va acollir el campionat que va servir per posar punt i final a més de mig any amb les proves del calendari cancel·lades.Lapuerta, 7a d’Europa Absolut

Més de 300 judokes de 40 països se citen des d’avui 19 de novembre i fins diumenge 21 a la capital txeca de Praga per disputar el Campionat d’Europa Absolut. Entre aquests, dues catalanes: Mireia Lapuerta i Ai Tsunoda.

Campionat de Catalunya Absolut (29.11.20)

Informació

Lapuerta, a les portes de la medalla a l’Europeu sub-23

Després de la celebració la setmana passada del Campionat d’Europa sub-21 i aprofitant les mateixes instal·lacions de la localitat croata de Porec; avui s’ha donat el tret d’inici al Campionat d’Europa sub-23.

Tsunoda torna amb força: 3a d’Europa sub-21

Portava des del febrer sense trepitjar un tatami de competició a causa de la forçosa aturada de la competició. Després de penjar-se el bronze al Grand Prix de Tel-Aviv al gener i acabar cinquena al Grand Slam de Düsseldorf al febrer, Tsunoda ha tornat avui a la competició per la porta gran, disputant el Campionat d’Europa sub-21.

Celebrada l’Assemblea General Ordinària de la Federació

Una cinquantena de persones han assistit virtualment avui dissabte 3 d’octubre a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades.

El Maestro Fermín Parra imparte la última clase de defensa personal del Curso de Técnico/a Superior de Judo y D.P.Hoy 23 de julio de 2020, se ha realizado en las instalaciones deportivas de l´Escola Catalana de l´Esport  de la mano del Maestro Fermín Parra, la última clase de defensa personal del Curso de Técnico/a Superior de Judo y Defensa Personal que se celebra por primera vez en nuestra autonomía. 

La Federació a l´acte homenatge a les víctimes del Covid 19

Badia del Vallès va retre homenatge ahir dimecres 14 de juliol a les víctimes de la Covid 19 i a les persones i entitats que han lluitat contra aquesta pandèmia. 
Durant l´acte l´alcaldessa de Badia va realitzar dues intervencions...

Curs arbitratge Jiu Jitsu

El passat dissabte 13 de juny es va impartir el curs per a Oficials d'Organització Esportiva i Jutge-Àrbitre per (de) Jiu-Jitsu. 
El curs, impartit per Gaspar Gamisans (Àrbitre Continental) va venir a completar la sèrie de reciclatges que s'han estat organitzant per part de la Federació en els últims mesos i les pràctiques que ja havien realitzat els assistents. 
Tots els assistents van aprovar els seus respectius exàmens i aviat obtindran els seus nous diplomes. 
Des d'aquí,  l'enhorabona de part del President Fermín Parra i tota la Federació de Judo i DA. 

La Comissió del CNA participa al darrer webinar de l’arbitratge català

Diumenge passat va tenir lloc la darrera sessió dels webinars setmanals que la Comissió d’Arbitratge de la Federació ha organitzat pels seus col·legiats. En total s’han organitzat 4 sessions, que han tingut una gran acollida entre el col·lectiu arbitral amb una alta participació.

Setmanalment els àrbitres de la Federació han rebut un formulari amb diferents accions que han hagut d’analitzar mitjançant un formulari. Posteriorment, en el decurs de la connexió en directe; Manel Cortés, àrbitre olímpic...


RECICLAJE NAGE NO KATA ON LINEEl pasado jueves se celebró la 1a. Video-Conferencia de las tres que la Federación tiene programadas sobre el Nage-no-Kata, a cargo del Maestro Joaquim Hernández  (6º Dan de Judo, Maestro Entrenador Nacional Judo, Miembro tribunal de examen, Juez Nacional de Kata).


Las bases de los movimientos y técnicas creadas en 1984 y 1985 del Nage-no-Kata juntamente con el Katame-no-kata, forman el Randori-no-kata.Sus creadores pensaron que con este método de entramiento podían transmitir como una referencia els fundamentos d los Tachi Waza (judo pie) i el Ne –waza (judo tierra) de su sistema de lucha llamado JUDO.


En esta primera sesión hubieron 83 conexiones en directo, a través del programa de video –llamadas y reuniones virtuales ZOOM , entre los participantes habían Maestros Nacionales, Entrenadores Autonómicos, Monitores y aspirantes a 1º y 2º DAN.


Nos complace ver la gran aceptación que ha tenido esta iniciativa y el seguimiento que ha tenido, por lo que seguiremos trabajando para seguir ofreciendo propuestas similares y tan interesantes como ésta a nuestros federados.


Diari Sport - 19.05.20

La UFEC i el Col·legi de Farmacèutics creen una borsa de voluntaris per portar medicaments a les persones vulnerables

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya han creat el Registre de Voluntaris Esportistes
 amb l’objectiu de tenir una borsa de persones que ajudin a fer arribar els medicaments a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-los. El registre es gestiona a través d’una app que posa en contacte les farmàcies amb els voluntaris.


NOS DEJA EL Dr. JORDI CASALS COLL

Lamentamos el deceso del Dr. Jordi Casals Coll (1940-2020).

El que fuera médico de la Federació Catalana de Judo i D.A.  durante más de dos décadas, nos ha dejado a la edad de 80 años. Le , como recordaremos siempre como el que era, una persona afable, cercana y un gran profesional , que puso sus conocimientos al servicio del Judo y de los judocas. DEP.
475 judokes a la Copa de Catalunya Benjamí i Aleví

Més de 1200 persones van passar dissabte passat pel Pavelló Municipal de Cardedeu, que va acollir una completa jornada de judo amb la celebració de la Copa de Catalunya Benjamí i Aleví. 475 judokes arribats d’arreu de Catalunya van participar de la competició que es va dividir en dos torns: al matí ho va ser el dels més grans, els judokes alevins...

L´esportu - 06.03.20


Zona UFEC - 03.03.20


Mundo Deportivo - 04.03.20


Entrenament federatiu 14.03.20

Circular