Inicio


Amb motiu de les vacances d´estiu la Federació romandrà tancada des de el dia 1 al 31 d´agost. 

Us desitgem un bon estiu!
ACCÉS FITXA ESPORTIVA

A través del codi QR de la vostra llicència o bé de l´adreça punts.fedecatjudo.cat podeu consultar la vostra fitxa federativa (cursos, llicències, titulacions, col.legiatures, resultats...) i tenir la vostra llicència en format digital


Tsunoda, or al Festival Olímpic de la Joventut Europea de Baku

La capital de l’Azerbaidjan, Bakú, ha acollit des del dia 21 i fins al 27 el Festival Olímpic de la Joventut Europea; que ha comptat amb participants de fins a 48 països i 10 disciplines, entre elles, el judo.

En judo, una única catalana ha concorregut a la gran cita, Ai Tsunoda. La lleidatana que venia de penjar-se l’or al Campionat d’Europa Cadet a -70 kg partia com una de les favorites i va complir amb les expectatives.


Lapuerta repeteix podi a Berlin

Si la setmana passada participava a la Copa d’Europa Júnior de Praga on es va penjar la medalla d’or, aquest cap de setmana la masnovina Mireia Lapuerta s’ha desplaçat fins a Berlin, on s’ha disputat una prova més del circuit mundial sub-21, la Copa d’Europa de Berlin. Mireia Lapuerta no ha estat l’única catalana a prendre part d’aquesta prova, Jana Cid també ha participat a la cita que ha comptat amb la presència de fins a 470 judokes arribats de 39 països.

Pluja de medalles catalanes a l’europeu de veterans de Canàries

Ni més ni menys que 778 judokes de 35 països han participat del 25 al 28 de juliol al Campionat d’Europa de Veterans que ha tingut lloc a l’illa de Gran Canària i ha aplegat adeptes d’aquest esport d’arreu d’Europa i de més de 30 anys que han participat repartits en grups segons el gènere, franja d’edat i de pes.

Catalunya, pionera i capdavantera en aquesta categoria, la de veterans, ha tingut una nodrida representació en aquesta competició que s’ha saldat amb fins a 8 medalles en categoria individual.


Tsunoda, or al Festival Olímpic de la Joventut Europea de Baku

La capital de l’Azerbaidjan, Bakú, ha acollit des del dia 21 i fins al 27 el Festival Olímpic de la Joventut Europea; que ha comptat amb participants de fins a 48 països i 10 disciplines, entre elles, el judo.

Or de Lapuerta a la Copa d’Europa de Praga

Espectacular final de temporada de la masnovina Mireia Lapuerta que el passat diumenge va penjar-se l’or a la Copa d’Europa Júnior de Praga, que va comptar amb la participació de 437 judokes vinguts d’una quarantena de països.

Es busquen 2 monitors/es de Judo per Barcelona (Publicat 18.07.19)

18.07.19          Ref. 19.07.002


Es busquen dos monitors/es de Judo per extraescolars de primaria a dues escoles a Barcelona. Desde l´1 d´octubre fins el 18 de juny. Dimarts i dijous de 17 a 18 h i dimarts i dijous de 17.45 a 18.45. Requisits: estar federat i col.legiat com a monitor, entrenador o professor i inscrit en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya. Interessats contactar amb la Federació al telèfon 93.747.97.57 o bé al mail federacio@fedecatjudo.cat.Clase magistral de defensa personal con Fermín Parra

El pasado sábado 29 de junio tuvo lugar una Clase Magistral de Defensa Personal dirigida por el Maestro Fermín Parra.

Este evento se realizó en las instalaciones del Club Judo Verneda...


Tsunoda es corona Campiona d’Europa

Bones notícies per al judo català, la judoka Ai Tsunoda es va coronar dissabte com a Campiona d’Europa Cadet a -70 kg.


Del 27 al 30 de juny, la localitat polonesa de Varsòvia va acollir el Campionat d’Europa en categoria sub-18, amb participació de més de 430 judokes de fins a 39 nacionalitats...


Punt i final a la temporada amb el XV Trofeu Ne Waza Francesc Talens

Com ja és habitual en cada temporada, el Trofeu de Ne Waza Francesc Talens va servir dissabte passat per posar la cirereta del pastís en la que va ser la darrera prova de la temporada 2018- 2019. Es tracta d’una prova que esdevé tot un memorial al Mestre Francesc Talens, un dels pioners del judo a Catalunya...

Punt i final de la temporada 2018 – 2019. La localitat de Badia del Vallès va acollir dissabte passat una jornada completa de judo amb la celebració del Campionat de Catalunya de Kyus i del Trofeu Ne Waza Francesc Talens.

Matinal amb alta participació en la competició de judokes amb grau inferior marró; fins a 120 competidors van prendre part d’aquesta darrera prova. Els esportistes masculins


Entramiento Federativo de Jiu-Jitsu (08.06.19)

El pasado sábado día 8 se realizó un nuevo entrenamiento federativo de Jiu-Jitsu, dirigido en esta ocasión por Javier Parreño.

Durante las dos horas de duración, la sesión...


La xarxa - 27.04.19 - 'Avui recordem' Olga Pardo


Entrenamiento Federativo de Jiu-Jitsu 27-04-2019

Entrenamiento Federativo de Jiu-Jitsu 27-04-2019

El pasado 27 de abril se realizó una nueva jornada de entrenamiento federativo de Jiy-Jitsu, esta ven en las intalaciones del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat.

El entrenamiento estuvo enfocado en la realización de la fase I de competición y contó una vez más con la presencia de deportistas de diferentes clubes.

5è entrenament federatiu Judo (16.03.19)


Circular 

Zona UFEC - 20.02.19 - 46è Trofei Internacional Ciutat de Barcelona