Entrenament federatiu de Jiu Jitsu (Barcelona, 22-03-14) Text i fotografies : Javier Parreño

Dissabte, 22 de març de 2014 va tenir lloc un nou entrenament federatiu de Jiu Jitsu a Barcelona, en aquesta ocasió al Gimnàs Verneda.

La sessió va ser a càrrec dels Mestres Fermín Parra i Jose Manuel Guisado, que van orientar l´entrenament de cara al proper exàmen de pas de grau.

Crònica sobre el Campionat d´Espanya de Jiu Jitsu Absolut (Villaviciosa de Odón - 01.03.14) - Fotografies : Letícia Rodríguez

Aquest passat dia  1 de març s’ha disputat a Villaviciosa de Odón (Madrid) el Campionat d’ Espanya de Jiu Jitsu en categoria sènior.

En categoria duo kata mixte, una de les parelles favorites a medalla , Sheila Domínguez i Ruben Cabanillas van veure com la mala sort feia que una inoportuna lesió els impedís disputar els combats de la seva categoría. En lluita Sheila Domínguez, abans de la lesió, va obtenir la tercera plaça a -70 Kg.


Campionat d´Espanya Absolut de Jiu Jitsu (Villaviciosa de Odón - 01.03.14)

Entrenament Jiu Jitsu 25 de febrer

El dissabte 25 de febrer es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès un entrenament federatiu de Jiu Jitsu. Aquest va ser impartit pels mestres Fermín Parra i Jose M Guisado, i van assisitir hi uns trenta-cinc participants de diferents clubs de Catalunya.

 El citat entrenament es va dur a terme dins d´un bon ambient on tots els participants van quedar satisfets del treball realitzat.