Badia del Vallès i la FCJiDA pioners en acollir una Copa d'Espanya de Jiu Jitsu

Entre els dies 23 i 24, i aprofitant una Diada tan especial com la de Sant Jordi, la Federació Catalana de Judo i D.A. va celebrar la primera edició de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu que va tenir lloc a Badia del Vallès. Catalunya ha estat pionera en la celebració d’aquest esdeveniment, fet que ha motivat la participació de més de 150 esportistes arribats de La Rioja, País Basc, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid i Catalunya.

Entrenament federatiu Jiu-Jitsu (09.04.16)

"Dissabte passat 9 d'abril va tenir lloc un nou entrenament federatiu de Jiu-Jitsu en les instal·lacions del Complex Esportiu de Badia del Vallès. En aquesta ocasió va comptar amb la presència de més de 30 esportistes de diferents clubs i va estar dirigit pel Mestre Jose M. Guisado.

Després de l'escalfament, va començar una sèrie d'explicacions sobre la modalitat de competició de ne-waza, de cara al proper rànquing que se celebrarà al maig. A continuació tots els assistents van poder realitzar randoris entre ells. Vam tenir la col.laboració de l’àrbitre Javier Parreño amb els més joves.”