Vacances d´estiu

En motiu del període de vacances d´estiu la Federació romandrà tancada del dia 31 de juliol a l´ 1 de setembre ambdós inclosos.  En nom del president, la junta directiva i l´administració us desitgem que tingueu unes bones vacances.


Link del vídeo sobre l´Stage de Castelldefels emès a TVE

Us adjuntem el link del vídeo de la notícia sobre l´Stage de Castelldefels emès per TVE

http://vimeo.com/70626253


Carla Montàñez acaba setena als Jocs Olímpics de la Joventut

La ciutat holandesa d’Utrecht és la seu del 13 al 20 de juliol dels Jocs Olímpics de la Joventut on hi participen l’atletisme, el bàsquet, ciclisme, gimnàstica, handbol, vòlei, natació i judo. 
La judoka catalana Carla Montàñez participa representant a la selecció espanyola en la competició de judo en el pes de -44kg. 

L’èlit del judo mundial es reuneix a Castelldefels

Castelldefels s’ha convertit del 6 al 13 de juliol en la capital del judo mundial. La ciutat barcelonina ha acollit durant una setmana els millors judokes d’arreu del món, en total uns 450 judokes vinguts de més de 30 països.

Castelldefels es converteix en la Capital Mundial de Judo


Un any més Castelldefels es convertirà del 6 al 13 de Juliol en la capital mundial del Judo, acollint el Stage Internacional d’entrenament de la International Judo Federation.

L´Stage d’entrenaments de Castelldefels és, des de ja fa anys, un referent en el calendari internacional,  però aquest any el nivell és especialment destacat. Dels més de 400 judokes de 30 nacionalitats que assistiran, es troben nombrosos medallistes de les passades olimpíades així com medallistes mundials i europeus.

Destacar la participació de la selecció francesa encapçalada pel Campió Olímpic i 5 cops campió Mundial Teddy Riner, així com d’altres noms destacats com el grec Illias Illiadis, els Holandesos Henk Grol o Dex Elmont o les britàniques Gema Gibbons i Sally Conway.