Estades Judo Nucli Tecnificación Priorat Tortosa (25-29 de juny)
InformacióHomenatge a la judoka Mariona Sabater

Aquest dissabte 25 d´abril es va realitzar a Figueres un homenatge a Mariona Sabater Lunati. La Federació Catalana de Judo hi va ser representada pel seu Vicepresident Ignasi Sentís, que va fer l´entrega d´una placa conmemorativa com a agraïment per la seva tasca de difusió del Judo. 

Mariona Sabater va ser fundadora del Gimnàs Savas de Figueres en el any 1973. Va començar a practicar judo en el Gimnàs Marin de Barcelona sobre els anys 67/68 i amb 38 anys va aconseguir el cinturó marró. 

Es va desplaçar a viure a Figueres l´any 1972 i va obrir el gimnàs Savas


VII Stage Internacional Ciutat de Cambrils
Informació 


Festival d´arts marcials - Mora d´Ebre


III er Shochugeiko Vila de Blanes (06.09.14) POSTER


El Club Judo Palamós celebra el 25è aniversari de la seva fundació


El passat dissabte 31 de maig es varen celebrar al Pavelló Polivalent 50m diferents actes commemoratius del 25è aniversari del Club Judo Palamós, entitat fortament arrelada a la Vila de Palamós i al Baix Empordà.

Previ als actes oficials,  varen realitzar-se unes sessions formatives de judo a càrrec dels Mestres i professors, Antonio González, Pascal Scanavino i Stephane Arnone que varen complaure al nombrós públic assistent així com als nombrosos petits judokes que formen la base i futur del Club.


VI Stage Internacional Ciutat de Cambrils (20 a 24 agost)


V Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona


Èxit de participació del V Stage Internacional de Judo de pre-temporada "Ciutat de Cambrils" amb 230 judoques de tota Europa

Del 21 al 25  d'agost  el Palau Municipal d'Esports ha acollit la cinquena  edició de l'Stage Internacional de Judo de pretemporada  "Ciutat de Cambrils", organitzat per l'Escola de Judo Dojo Cambrils amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. 

FOTOGRAFÍES DEL II SHOCHUGEIKO VILA DE BLANES


Festival d´Arts Marcials - Mora d´Ebre 2012