Primer Judoxics de l’any

El passat dissabte 29 de Febrer es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d'Hebrón  a Barcelona la primera trobada Judoxics de l’any.

Els judokes més petits nascuts entre el 2008 i 2013 van ser convocats per assistir a aquesta primera edició de Judoxics. Amb una participació de 350 nens i més de 20 clubs, el tret de sortida per aquesta nova...


Darrer Judoxics del curs escolar

El passat dissabte 13 d’Abril es va celebrar al poliesportiu Llars Mundet de Barcelona la darrera trobada Judoxics del curs escolar.

Els judokes més petits nascuts entre els anys 2007 i 2012 van ser convocats per assistir a aquesta darrera edició de Judoxics. Amb una participació de 170 nens i més de 20 clubs...


Jornada judoxics (13.04.19)

Judoxics - 16.02.19

Judoxics - 16.02.19

Trobada Judoxics - 16.02.19


Circular 


Trobada Judoxics (24.11.18)


Circular 

Judoxics (09.06.18)

El passat dia 9 de Juny, vam celebrar l'acte d'acomiadament de l'antiga etapa Judo Xics a Llars Mundet.

En aquest acte organitzat per una comissió de 8 Judokes, i coordinat en aquesta ocasió per David Pesado Garrido i supervisada pel president de la Federació...


Trobada Judoxics - La Jaqui se´n va al Japó (09.06.18)Circular  


Propera Trobada Judoxics - 21.03.15 - Cabrils


Circular
Nota sobre la XXIII Trobada Judoxics

El diumenge 2 de desembre, es va cel.lebrar la XXIII Trobada Judoxics, al municipi del Masnou.
Aquesta Trobada es va organitzar desde la regidoría d´esports de l´Ajuntament d´El Masnou i la Federació Catalana de Judo.
La participació de Judoques va ser tot un èxit, amb una assistència de 380 nens i nenes.

“XX Trobada dels JudoXics” Jornada de promoció del Judo Infantil de l´Ajuntament de Barcelona

Benvolguts presidents i directors,
El dissabte 21 de Gener es durà a terme la “XX trobada dels Judoxics”. En aquesta ocasió pretenem que tant la Jaqui com els nostres joves judoques rebin el nou any 2012 gaudint del Judo i de les diferents activitats lúdiques que els hi tindrem preparades aprofitant també que el mateix dia a la tarda tindrà lloc el “39è Trofeu de Judo Ciutat de Barcelona”, de judoques adults, categoríes masculína i femenina.

235 Judoques Al I Torneig Josep Lluís Fernández Palou

Diumenge 17 d’abril es va celebrar la XVIII Trobada dels Judoxics, organitzada per la Federació Catalana de Judo i DA i l’Associació Judo Baetulo, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i la seva Àrea d’Esports.