NIHON TAI JITSU


El Nihon Tai Jitsu és un art marcial de concepció japonesa, els orígens del qual daten del segle XVI.

És un art pur de defensa personal que està orientat a obtenir la màxima eficàcia amb el mínim esfoç davant de qualsevol situació. Per això, els seus practicants entrenen totes les distàncies de confrontació, desde la llarga distància (on és possible l´us de cops de puny i patades), fins la distància de contacte o cos a cos (on és més apropiat l´us de projeccions), sense descuidar el treball de terra. 

S´entrena amb un o diversos adversaris, armats o desarmats, intentant en definitiva, preparar al practicant perque pugui ésser capaç d´afrontar qualsevol situació.

Stage Regional Nihon Tai Jitsu (25.10.14)

El passat dissabte día 25 d´Octubre se va cel.lebrar un stage regional de Nihon Tai Jitsu en el complex esportiu de Badía del Vallès impartit per Juan Antonio Montero (6è DAN) i que va comptar amb la presència de 19 esportistes provinents de 3 clubs...

XIX SALÓ DEL MANGA A BARCELONA

I Trobada d´Arts Marcials de la Federació Catalana de Judo

El 29 de setembre d’enguany , tindrà lloc la “ I Trobada de Arts Marcials de la Federació Catalana de Judo i D.A.”, l’objectiu de la mateixa es donar a conèixer totes les nostres disciplines amb una gran exhibició, on tots estem convidats a participar.