Examens federatiu i XVè Criterium Internacional d´Aikido Costa Brava

Del 30 juny al 2 de juliol, l'Estartit va acollir la darrera edició del Criterium Internacional d´Aikido COsta Brava, que enguany arribava a la seva quinzena edició.

88 inscrits de 21 clubs d'arreu van contribuir a l'èxit de la cita, arribats de Bilbao, Madrid, Milà, França, València, Mallorca, Saragossa o Barcelona entre d'altres.  

El cartell de mestres era de luxe: Pascal Krieger (Jo-do i 10è Dan Shodo), Stephan Benedetti (7è Dan Aikido), Iñaki Sánchez (7è Dan Aikido), Pedro Fournier (6è Dan Aikido) i Daniel Leclerc (Iado, i 6è Dan Aikido); a més de la presència de cinc mestres més com a convidats i alumnes: Vicente Borondo (5è Dan Jo-do), Isamu Hirano, (5è Dan Aikido), David Gonzàlez (5è Dan Aikido), Deimos Cabrera ( 5è Dan Aikido) i Jordi Marcos (4rt Dan Aikido).

Durant tot el cap de setmana es va practicar Aikido i Jo-do al pavelló municipal, a on tampoc hi van faltar les sessions de bokken a la platja.

Un petit còctel al Club Nautic Estartit i una sessió de Shodo per part de Pascal Krieger van amenitzar la vesprada del dissabte entre un ambient distès. L'últim dia de curs, el diumenge al migdia, va tenir lloc un Embu amb diverses exhibicions per part dels mestres i alumnes convidats.

Dissabte a la tarda, aprofitant la col·laboració federativa i amb el vistiplau de l'organització del curs, es van fer exàmens federatius de pas de grau. El tribunal compost per Iñaki Sánchez, 7è Dan RFEJyDA, Pedro Fournier 6è Dan RFEJyDa i  Joan Rabell 5è Dan RFEJyDA van examinar a 6 aspirants (tres per primer dan i tres, per quart dan). Tots els candidats es van examinar obtenint l'aprovat. 

El President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermin Parra, va estar present durant els exàmens i també al llarg de tot el cap de setmana compartint moments amb mestres i practicants. Parra i el representant de l'organització, Ignasi Sentís, van fer un intercanvi mutú de guardons pel compromís d'ambdós amb el foment d'aquesta disciplina.

Enllaç fotos examens

Enllaç fotos Criterium