Entrenament defensa personal 17.11.18

La tercera sessió d'entrenament federatiu de l'any en curs celebrat el passat dissabte 17 de novembre es va caracteritzar per la seva alta participació. Més de 50 esportistes de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades van gaudir de l'esdeveniment dirigit per la Mestra Mònica Parra.

L'entrenament va consistir en denvolupar i interioritzar moviments que, conforme avançava la sessió s'anaven configurant en noves tècniques que els esportistes van poder aprendre per tal d'incloure-les al seu repertori i evolucionar en la seva qualitat tècnica en matèria de Defensa Personal.

Al final de la sessió, la Comissió de Defensa Personal va avançar informació important relativa al calendari de l'any 2019 i va concretar dates dels últims esdeveniments de l'any en curs.

Com es habitual, tot es va desenvolupar en un ambient molt cordial, respectuós i amb una implicació extraordinaria per part de tots.

La nostra Defensa Personal no ha deixat de créixer en cada esdeveniment que s'ha organizat, el que denota que l'aposta de la Federació per aquesta disciplina respòn a una veritable demanda esportiva i social.