II entrenament de defensa personal (14.07.18)

El dissabte passat va celebrar-se al poliesportiu de Badía del Vallès el segon entrenament de Defensa Personal organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A.

L'assistència va superar la de la primera edició i la sessió va ser molt més participativa per part dels esportistes.

L'entrenament es va dividir  en dues parts.

La primera part va ser dirigida per Juan Manuel Lorenzo, va tractar de teoria i es va aprofundir en les circumstàncies establertes per la llei vigent per tal de fer un ús correcte de la força, es varen posar exemples  molt gràfics i els assistents van mostrar un gran interès en aquest aspecte, ja que és el més innovador que aporta la defensa personal envers la resta d'arts marials de la nostra Federació.

La segona part va ser dirigida per la Mestra Mónica Parra, que va treballar un seguit de tècniques senzilles i de fàcil aplicació a les agressions més freqüents als enfrontaments al carrer.

Com passa sempre  que la comissió de defensa personal organitza un esdeveniment, un nombre molt elevat d'esportistes van voler transmetre les bones sensacions per la jornada viscuda i van interessar-se per les pròximes sessions previstes al calendari, el que suposa una molt bona manera de mesurar la creixent acceptació que té la defensa personal en l'entorn federatiu.