3 argents i 3 bronzes al Campionat d´Espanya de Jiu Jitsu 2019

Els dies 16 i 17 de març es va celebrar a Parla (Madrid) el Campionat d´Espanya 2019 de Jiu-Jitsu.

Dividit en dues jornades, el dissabte es van realitzar les modalitats de Duo, Duo Show i Ne-Waza, deixant per diumenge la Lluita. 

A la primera jornada, l´equip català va tenir la següent actuació: 

La parella de Duo Show Mixt formada per Susana Garcia i Kamil Fazil no va arribar a presentar-se a causa d´una lesió de Susana, que va estar tractant-se fins el darrer moment sense èxit. 

Ja a Ne-waza, va ser el torn de la major part de l´expedició.

A la categoria femenina, Nuria Aragonés (-57Kg), va realitzar dos bons combats en la seva lliga que li va permetre arribar al segon lloc i aconseguir la medalla d´argent. 

Paula Amezcua (-63 Kg) va perdre el seu primer combat, entrant directa a repesca i obtenint una medalla de bronze. 

Maria José Fernández (-70Kg) va superar les seves dues primeres rivals arribant a la final en un combat molt disputat on va obtenir la medalla d´argent, no podent revalidar el títol de l´any anterior, però seguint en el primer lloc del rànking nacional. 

A la categoria masculina, David Formiga (-69 Kg) va superar ràpidament el seu primer combat, però no va aconseguir superar el segon combat, passant a repesca, on no va aconseguir superar el darrer combat en la lluita per les medalles i obtenint un 5è lloc. 

March-Dailos Cerdà va superar als seus dos primers rivals arribant a la final, en la qual no va poder revalidar el seu títol davant del competidor de Múrcia, i va obtenir la medalla d´argent, mantenint el primer lloc en el rànking nacional. 

Per la seva part, Miguel Feitas (-77 Kg) va guanyar el primer combat pero no va superar el segon, entrant en repesca on no va aconseguir superar el combat i obtenir així un 5è lloc. 

José Miguel Garcia (-85 Kg) va guanyar el seu primer combat però no va superar el segon, entrant en repesca, on va superar a un nou rival i va obtenir la medalla de bronze. 

Per últim, Oscar Corrales (-94 Kg), va superar el seu primer combat però va caure en el segon, descalificat per decissió arbitral, entrant així a repesca i obtenint la medalla de bronze. 

Arribat el diumenge, va ser el torn dels competidors de lluita:

Núria Aragonés (-57 Kg), que ja havia competit la jornada anterior, no va aconseguir superar el seu primer combat, va entrar en repesca doble on, encara que va fer un bon combat i va estar molt igualat, no va aconseguir superar-lo i va obtenir un 5è lloc. 

Per part dels nois, Borja Blanco (-69 Kg), va caure en el seu primer combat, entrant en repesca, on va realitzar molt bon combat però no va poder superar al rival i va obtenir un 5è lloc.

En -77 Kg, els tres participants catalans, Eduard Solsona, Cristian Gómez i José Sànchez, van perdre els seus primers combats i no van tenir opció d´entrar en repesca. 

Llucià Espinosa (-85 Kg) va perdre el seu primer combat davant del competidor valencià campió de la categoria, va entrar en repesca, on no va poder superar al seu rival i va obtenir una 5a posició.  

L´equip, format pels 15 esportistes mencionats, va estar a més acompanyat pels àrbitres Mònica Parra, Gaspar Gamisans i Juan Manuel Lorenzo, el tècnic Axel Forreiter i el delegat Javier Parreño. 

A través d´aquestes línies la Federació i el Present Fermín Parra dona l´enhorabona a tot l´equip per la seva participació i en especial als medallistes. 

Enllaç amb els resultats oficials:

http://rfejudo.com/documentos/actividades-deportivas/resultados/PDF-Campeonato-de-Espa%C3%B1a-Absoluto-de-Jiu-Jitsu-2019.pdf?fbclid=IwAR05Az9PWJdYxZxpIwvz-kd44UUlY_53AZ5ynmEbQiocObbpebgJuEsTYmI

Fotos:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2250855068268882&type=1&l=6d42a433fd