Catalunya aconsegueix una medalla de plata i dues de bronze al Campionat d´Espanya Jiu Jitsu Sènior (07.03.15)

Aquest dissabte día 7 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu (Lluita i Dúo) en categoria sènior a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón.

En categoria dúo kata mixte, la parella formada per Sheila Domínguez i Toni Rodriguez va  quedar en segon lloc aconseguint la medalla de plata.

En categoria masculina -69 kg. Ruben Cabanillas i Àxel Forreiter van guanyar diversos combats aconseguint així la medalla de bronze.

Van quedar fora de la repesca en -69 Kg Jorge Dura i en  categoria -77 Kg. Javier Parreño, ambdós van  guanyar el  primer combat i van perdre el segon.  En la categoría -77 Kg també va participar l´esportista del Club Jiu Jitsu Sant Cugat Eitan Alegre i en categoria de- de 85 Kg. Alex Romero, que va perdre el primer combat.

En categoria -94 kg., Oscar Albo , va guanyar el  primer combat,  i el segon el va perdre enfrontant-se amb un  dels competidors més potents.

Com a part de l´equip català, també es van desplaçar a Madrid el President de la Federació Fermín Parra,  l´àrbitre Gaspar Gamisans i el delegat Jose M Guisado. 

Al següent enllaç podreu consultar tots els resultats: 

Enllaç resultats