Catalunya guanya quatre ors, dos argents i quatre bronzes al Campionat d´Espanya de Jiu-Jitsu 2017

Els dies 4 i 5 de març es va celebrar el Campionat d´Espanya de Jiu JItsu 2017 a la localitat de Navalcarnero (Madrid), on es va desplaçar un equip català acompanyat del delegat Jose M Guisado i de l´àrbitre Gaspar Gamisans

Dissabte dia 4, en duo kata masculí, la parella formada per Tony Rodriguez i Aleix López, va superar amb èxit l´any anterior, després d haver sofert una lesió, i en aquesta ocasió es van classificar en primera posició aconseguint així la medalla d´or, i demostrant així la gran progressió d´aquesta jove parella. 

En duo kata mixte, Francesc Cazorla i Sheila Dominguez, encara i haver perdut el primer combat, van poder entrar en repesca i van aconseguir la tercera posició.

La parella formada per Susana Garcia i Kamil Fazil va caure en la primera ronda sense opció a repesca. 

En la categoria de Ne waza femeni, Leire Martí (+70 Kg), en la seva primera participació en un Campionat d´Espanya, va superar tots els combats i va aconseguir la primera classificació, guanyant la medalla d´or. 

Sheila Domínguez (+70 Kg) va obtenir la tercera posició i medalla de bronze. 

Paula Amezcua (-62 Kg) va perdre el seu primer combat sense tenir opció a repesca

A Ne waza masculí, Oscar Corrales (-94 Kg) , va superar tots els combats, demostrant així la seva experiència i aconseguint la medalla d´or. 

Pep Rojas (-94 Kg) va perdre el seu primer combat, pero va poder entrar en repesca i guanyar la tercera posició i medalla de bronze. 

Jose Miguel García (-85Kg) no va poder superar el primer combat, però en la repesca va aconseguir la medalla de bronze.
Marc Lumpuy (+94Kg) va arribar fins la final, però durant el combat un mal gest al genoll li va fer abandonar per lesió i va obtenir la medalla de plata.
Javier Parreño (-77Kg), després de superar el seu  primer combat va caure en la segona ronda, però no va aconseguir entrar en repesca.
Axel Forreiter (-69Kg) va perdre el seu primer combat sense possibilitat de repesca.

Manel Aguilar (-69Kg) després de guanyar el seu primer combat, va perdre  el segon i va poder entrar en repesca, encara que va perdre en la lluita per les medalles, quedant en cinquena posició.


El diumenge dia 5, a Lluita femenina, Sheila Domínguez (+70Kg) va guanyar tots els seus combats, demostrant l´ experiència d´haver participat en nombrosos campionats i obtenint així el primer lloc i la medalla d´or.
En categoría Lluita masculina, Rubén Cabanillas (-69Kg) va arribar fins la final i va obtenir la medalla de plata.
Axel Forreiter (-69Kg), va perdre en el segon combat, però va entrar en repesca i en la lluita per les medalles va haver d´abandonar per lesió, quedant en cinquena posició.
Pep Rojas (-94Kg) i Marc Lumpuy (+94Kg), a causa de lesions de la jornada anterior no van poder disputar la modalitat de lluita.

En total, la delegació catalana va obtenir:
4 medalles d´Or.
2 medalles de Plata.
4 medalles de Bronze.


Des de la Federació Catalana i en nom del President Fermín Parra, felicitem a tots els participants i especialment als medallistes pel seu èxit.