Crònica sobre el Campionat d´Espanya de Jiu Jitsu Absolut (Villaviciosa de Odón - 01.03.14) - Fotografies : Letícia Rodríguez


Aquest passat dia  1 de març s’ha disputat a Villaviciosa de Odón (Madrid) el Campionat d’ Espanya de Jiu Jitsu en categoria sènior.

En categoria duo kata mixte, una de les parelles favorites a medalla , Sheila Domínguez i Ruben Cabanillas van veure com la mala sort feia que una inoportuna lesió els impedís disputar els combats de la seva categoría. En lluita Sheila Domínguez, abans de la lesió, va obtenir la tercera plaça a -70 Kg.

En categoria masculina -69 kg. Ruben Cabanillas va guanyar el seu primer combat, però va perdre el següent i no va poder repescar. ÀxelForreitier va perdre el seu primer combat i no va repescar.

En categoria -77 Kg. Javier Parreño, va perdre el seu primer combat i no va entrar a repesca

En categoria -85 kg., Oscar Albo , en el seu primer nacional , va fer un meritori cinquè lloc, enfrontant-se amb els competidors més potents de la taula. Va perdre el primer combat contra el futur campió i va guanyar el seu segon combat , caient en el tercer pel bronze.

Tambe es van desplaçar a Madrid el Sr. Gaspar Gamisans com a àrbitre i el Sr. Jose M Guisado com a delegat del equip.

Adjuntem el link als resultats complets:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/952/Resultados_Cpto._Espa_a_Absoluto_Jiu-Jitsu_2014.pdf

I el link a la galería de fotos (Leticia Rodríguez)

http://www.fedecatjudo.cat/jiu-jitsu/10#prettyPhoto[68]/0/