I Copa de España de Jiu-Jitsu de Catalunya - Lloret de Mar


Els dies 2 i 3 de Febrer, Lloret de Mar ha acollit la primera edició de la Copa d´Espanya de Jiu-Jtsu en categoria sènior realitzada a Catalunya.

Assistents de Catalunya, País Basc, València, Madrid i La Corunya, amb una participació propera a les 100 persones, van tenir cita en aquest campionat puntuable per al ranking nacional.

La jornada del dissabte va estar dedicada a les modalitats de Duo, Duo Show i Ne-Waza, deixant pel diumenge el Sistema Lluita.

Organitzat per la Comissió Jiu-Jitsu i el suport des de la Presidència de la Federació Catalana de Judo, es va comptar a més amb la col.laboració del Club Judo Nova Unió pel muntatge i desplegament al pavelló.

Amb la majoria dels millors esportistes de Jiu-Jitsu del panorama nacional, es va poder gaudir d´una competició fluida, amb molts bons combats que no van deixar indiferents.

A continuació us adjuntem la galeria de fotografies d´Albert Andreu i els resultats oficials.

Des de la Federació Catalana de Judo, el President, Fermín Parra, i la Comissió de Jiu-Jitsu, agraeixen al director d´arbitratge, Gaspar Gamisans, a Marc Dailos (Judo Nova Unió) i a tots els participants, competidors, àrbitres, oficials d´organització i voluntaris, l´ èxit d´aquesta competició.

Desitjant que arribi la propera edició.

Enllaç resultats

Enllaç galería fotografies (Albert Andreu)