L´Equip Català Aconsegueix La Plata I El Bronze Al Campionat D´Espanya Lluita I Dúo Absolut De Jiu-Jitsu a Madrid

Durant els dies 25 i 26 de febrer a Villaviciosa de Odón ( Madrid ) s’han celebrat el Campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu en la categoria d’absolut masculí i en sistema lluita i dúo-kata en femení. Catalunya ha estat representada com cada any per un equip de cinc competidors, dos àrbitres i un delegat.

Dia 25 Sistema Dúo-Kata : Excel·lent les dues parelles de representats catalanes , la masculina estava formada per l’ Eduard Solsona i el Rubén Cabanillas, obtenint la medalla de plata , desprès de disputar la final als actuals campions d’Espanya.
La parella mixta formada per la Sheila Domínguez i el Rubén Cabanillas pugen al pòdium i es fan amb la medalla de bronze tot i la seva curta experiència dins d’aquesta categoria.

Dia 26 Sistema lluita: La sort no va acompanyar en el sorteig als catalans , que en els primers combats els hi va tocar amb els caps de grups.
En la categoria - 69 Kg., el nostre competidor Jorge Dura no va aconseguir classificar-se, en la de -77 Kg. l’Eduard Solsona tot i que va guanyar un combat amb PV ,perd l’accés al bronze i amb la categoria de -85 Kg. el Juan Carlos Pérez va perdre el primer combat i no es permet la repesca.

A causa d’una lesió el català Gil García actual Campió d’Espanya , no va poder participar ni per tant revalidar l’or aconseguit l’any passat, li desitgem una ràpida recuperació.
Aprofitem per agrair als àrbitres al Sr. Pere Emiliano i Sr. Gaspar Gamisans per la seva impecable actuació en el campionat i traslladar també les nostres felicitacions al Delegat del Departament de Jiu-Jitsu el Sr. José Manuel Guisado per tot el recolzament i suport que ha donat en tot moment al equip català i per saber atendre a les necessitats d’aquestes joves promeses.

FEDERACIÓ CATALANA DE JUDO I DISCIPLINES ASSOCIADES
Badia del Vallès, 5 de març de 2012