Nota sobre el Campionat d´Espanya Jiu Jitsu Sènior


Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu 2013 en les modalitats de lluita i dúo kata.

La Federació Catalana hi ha desplaçat un equip amb el delegat Gaspar Gamisans que ha obtingut en total 4 medalles de plata i un bronze.

En sessió matinal , es van disputar les categories de dúo kata i lluita femenina.

En dúo kata masculí , Ruben Cabanillas i Eduard Solsona van millorar el resultat del 2012 enduent-se la medalla de plata al perdre la final davant dels seus rivals Sànchez i Yagüe de la Federació Madrilenya.

En dúo kata mixte, Sheila Domínguez i Ruben Cabanillas van assolir la plata en perdre la final davant Martín i Martín de Madrid.

En lluita femenina, Sheila Domínguez se’n va endur la plata en + 70 Kg. Carla Fernàndez , en la que era la seva primera competició nacional , va assolir la plata en -62 Kg.

A la sessió de tarda en Ruben Cabanillas va obtindre un merescut i valuós bronze en la duríssima competició de -69 Kg. Eduard Solsona va perdre el combat pel bronze en -77 Kg. classificant-se en cinquena posició. Carles Vidal , en -85 Kg. no va poder passar dels vuitens de final.

També van prendre part Àxel Forreiter en -69 Kg. I Javi Serrano i Èric Azañon en Duo Kata masculí