Nota sobre l´Open Nacional de Jiu Jitsu Mini Benjamí i Benjamí Dúo Kata

                                                     

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid l’Open Nacional de Jiu Jitsu  en categories minibenjamí i benjamí , equivalent al Campionat d’Espanya de l’especialitat amb una participació massiva de 380 competidors de diverses comunitats i l’Equip de competició del Club Societat Atlètica Súria representant a  la Federació Catalana.

Els resultats dels nostres competidors han estat magnífics:

En categoria minibenjamí Lia Fernàndez i Iñaki Garcia  han obtingut la medalla de plata  perjudicats per temes d´organització que els va portar a no poder optar a l’or. Un magnífic resultat en una competició amb més de 30 parelles participants , per uns competidors que tot just inicien el seu camí.

En categoria benjamí masculí Nil Fernàndez i Ferran Gómez van acabar en tercera posició en perdre el desempat per la plata.

El categoria Benjamí mixte,  ple absolut dels competidors catalans , ja que Nil Fernàndez i Mireia Soler van aconseguir la plata , i la mateixa Mireia Soler amb Ferran Gómez es van emportar l’or en una renyida competició amb 24 parelles.