Open Internacional Del Mediterrani De Jiu Jitsu

Aquest cap de setmana es celebra a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Judo i DA de Villaviciosa de Odon , Madrid l'Open Internacional del Mediterrani de Jiu Jitsu. Es preu la participació de 160 atletes de 12 països diferents, entre ells, Rusia, Suecia, França, Mèxic , Israel, Bulgària. Catalunya hi estarà representada amb un equip format exclusivament per competidors de la SAS de Súria.

En categoria Duo masculí hi prendran part Ruben Cabanillas i Eduard Solsona. En Categoria Duo femení Sheila Domínguez i Eva Salvador; i en categoria duo mixt Ruben Cabanillas i Sheila Domínguez en la seva primera actuació després del brillant bronze del mundial júnior de Gant (Bèlgica).

Completant l'actuació, Carles Vidal competirà en lluita , categoria -85 Kg.; Eduard Solsona en -77 Kg.; i Cabanillas en -69 Kg.

Gaspar Gamisans , tècnic de la SAS representarà els àrbitres catalans . L'equip estarà dirigit per Jordi Rubinart. Cal esmentar el suport rebut per la Federació Catalana de Judo i DA , en la persona del seu President Sr. Fermín Parrà i de l'Ajuntament de Súria en la persona del seu regidor d'esports , Sr. Àngel Lòpez per tal de poder participar en aquest event de primera línia continental.