Primer entrenament de Jiu JItsu de la temporada 2017-2018

El passat dissabte 30 de setembre va tenir lloc el primer entrenament federatiu de la temporada 2017-2018 a les instal.lacions del Club Esportiu Pantiquet de Mollet del Vallès a càrrec del mestre Oscar Corrales, especialista en Ne Waza, juntament amb Jose Miguel Madruejo. 

L´entrenament va començar amb la benvinguda a la nova temporada a càrrec de la delegada del departament de Jiu Jitsu, Mònica Parra i la presentació dels membres de la comissió, posteriorment es va donar pas a una breu salutació també per part del President Fermin Parra. 

Posteriorment es va donar inici a l´entrenament dirigit per Oscar Corrales. Al mateix cop que l´entrenament, van tenir lloc els examens de l´lútim curs d´arbitratge realitzat dies abans. Un cop finalitzat l´examen, els candidats es van unir a la resta d´ assistents a l´entrenament.

La sessió va tenir una primera part de tècniques que es van anar explicant i realitzant, amb la finalitat de preparar-se per la competició de Ne Waza. 

Per finalitzar, es van realitzar diferents combats en els quals els assistents van poder posar en pràctica el que havien après i treballar amb els companys d´altres clubs. 

Les sensacions que van transmetre els assistents és que van gaudir molt i van tenir paraules d´agraïment per la sessió, cap al departament, per organitzar-lo i cap als mestres per assistir.