250 judokes participen a la Copa Catalunya Cadet

Dissabte d’intensa activitat al pavelló de les Llars Mundet en què més de 500 judokes van omplir el pavelló barceloní entre matí i tarda per prendre part de la primera prova a nivell català de la temporada. Es tracta de la primera de les tres competicions que serviran per definir els representants catalans al Campionat d’Espanya sub-15 i sub-18.

Durant el matí va ser el torn dels judokes sub-18; els cadets van demostrar començar la temporada posant el llistó molt alt amb categories de pes on la competència va ser altament dura i en què es preveu una temporada d’allò més interessant i emocionant.

Fins a 5 tatamis es van haver d’instal·lar al pavelló per gestionar els 250 cadets participants, que van fer que les graderies s’omplissin de gom a gom.

Clubs vinguts d’arreu de Catalunya van participar en l’estrena de la temporada cadet i infantil.

En categoria cadet, els ors i primers punts de la temporada van ser per a: Iñaki Garcia (Esport7) a -50 kg, Evgeni Liseutsev (Nova Unió) a -55 kg, Martin Stoykov (Club Judo Moià) a -60 kg, David Peralta (Dojo Lleida) a -66 kg, Miquel Hernandez (Girona Judo) a -73 kg, Kindi Ba (Girona Judo) a -81 kg, Yousef Saloum (Girona Judo) a -90 kg i Marc Escribà (Club Judo Moià) a +90 kg.

Quant a les noies, els ors van ser per a: Lidia Navas (Pallaresos) a -44 kg, Natàlia Penas (NT Priorat Tortosa) a -48 kg, Alba Vigueras (Sentmenat) a -52 kg, Irene Romero (Judo Olèrdola) a -57 kg, Judit Casañas (Judo Vilafranca) a -63 kg, Ainhoa Lopez (Judo Danes) a -70 kg i Carla Sugrañes (Tot Judo Reus) a +70 kg.

La propera cita per als cadets serà el Campionat de Catalunya sub-18.

VÍDEO UFEC: https://www.youtube.com/watch?v=SEnJERCygnI