Bronze per Noelia Gonzalez al Campionat d’Europa UniversitariLa localitat portuguesa de Coimbra va acollir del 3-6 d’Octubre la segona edició del Campionat d’Europa Universitari de Judo.

Destacar el gran resultat obtingut per la Judoka del Judo Bushido Noelia Gonzalez, que va  pujar al tercer esglaó del podi en la categoria de +78Kg.  Aquesta medalla de bronze, situa a la judoka catalana entre la elit universitària europea.

La delegació catalana torna a casa amb la medalla de bronze de la Noelia així com tres setens llocs aconseguits per la Carla Ubasart (-57kg) , el Tomás Morales (-81kg) i l’Eric Peña (-66kg).

Els judokes Catalans participants al campionat d’Europa van ser: Universitat de Barcelona: Alex Sancerní (-60kg), Eric Peña (-66kg), Marc van der Hofstadt (-73kg), Marc Fortuny (-100kg), Carla Ubasart (-57 kg) i Marta Pujol (-63kg); Universitat Politècnica de Catalunya: Marc Xancó (-90kg); Universitat Pompeu Fabra: Laia Talarn (-78kg) i Tomás Morales (-81kg); Universitat Ramon Llull: Mihoko Rovira (-70kg) i per la Universitat de Vic Noelia Gonzàlez (+78kg)