Crònica sobre el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet


El passat dissabte, 21 d’Abril, es va disputar en el pavelló municipal de Sta. Susanna el Campionat de Catalunya de Judo en les categories Infantil (Sub15) i Cadet (Sub 18).

Aquest campionat representava l’última prova puntuable per poder formar part de l’equip català que ens representarà en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Galicia durant els dies 17, 18 i 19 del proper mes de Maig.

La competició va comptar amb la participació de més de 130 judokes de tota Catalunya i també d’Andorra on es van poder presenciar combats de molt alt nivell. En moltes de les categories de pes hi havia diversos competidors amb opcions de poder formar part de l’equip català que donava lloc a molts combats d’una tensió una mica més alta del normal.

Les campiones de Catalunya del 2013 en la categoria femenina infantil són: -36kg Paula Roset (Judo rei), -40 Ana García (Dojo Cambrils), -44kg Marina Garriga (Pallaresos), -48 Alicia Caballero (Sentmenat), -52 Itziar Mengual (Maristes), -57kg Telma Gonzalez (Alt Emporda), -63kg Estela Marca (Sakura), +63 Aina Cornella (Orlerdola). En la categoria masculina són: -38kg Aleix Soler (Esport 7), -42kg Cristian Roman (Dojo Cambrils), -46kg Pol Lopez (Esport 7), -50kg Jordi Pascual (Bushido), -55kg Daniel Ortega (Tomodachi), -60kg Nika Chavetadze (Girona Judo), -66kg Jules Bresan (Marin) i en més 66kg Pol Menchaca (Tomodachi).

Les campiones de Catalunya 2013 en la categoría femina cadet són: -44 Kg Carla Montàñez (Priorat-Tortosa), -48 Kg Marta Also (PIneda), -52 Kg Gemma Bruguera (Maristes), -57 Kg Anna Espuny (Hospitalet), -63 Kg Paula Portet (Pineda), -70 Kg Carmen Mercado (Pallaresos), +70 Kg Marta Anton (Bushido). En la categoría masculina els campions són: -50 Kg Gerard Garriga (Pallaresos), -55 Kg David Garcia (Vital Esport), -60 Kg Javier Cabello (Vital Esport), -66 Kg Iker Blanco (Bushido), -73 Kg Nshan Kepidyan (Louis), -81 Kg  Jordi Xancó (Esc Llúria),  -90 Kg Victor Barrero (Vital Esport), +90 Kg Juli Palacios (Esport-7).

L’entrega de premis la va dur a terme l’alcalde de Sta. Susanna el Sr. Joan Campolier i Montsant, el regidor d´esports de l´Ajuntament de Santa Susanna Joan Solà Vila i el president de la Federació Catalana de Judo i D.A el Sr. Fermín Parra Berguices.

Donar les gràcies a tots els participants per fer possible aquests tipus de competicions i felicitar als nous campions i campiones de Catalunya.

Clicant al següent enllaç podreu veure els resultats complerts:

Resultats Campionat de Catalunya Infantil

Resultat Campionat de Catalunya Cadet

I al següent enllaç podreu visualitzar les galeries de fotos creades per Laura Puig, Hector Andreu i Ferran Piqué:

Galeria fotogràfica Campionat de Catalunya Cadet

Galería fotogràfica Campionat de Catalunya Infantil