Crònica sobre el X Trofeu Ne-Waza Francesc Talens


El pavelló de Llars Mundet va acollir el passat dissabte 25 de Maig la desena edició del Trofeu Francesc Talens amb la participació de més de 60 judokes, on va destacar una nombrosa delegació de judokes italians.

El Trofeu es convertia aquest any en un petit a homenatge del Judo Català al Mestre Talens, per commemorar l'any del seu traspàs.

Els guanyadors d'aquest edició van ser, en categoria absoluta, -66 Blas Garcia (Ateneu Vilassanès), -78 Edgar Masanes (Judo Condal) i +78 David de Caralt (Judo Condal) i en categoria Open un any més es va imposar David de Caralt (Judo Condal). En categoria femenina -57 Nadia Magoub (Sta. Perpetua) i +57 Marion Velten (Danes). Entre els veterans els guanyadors van ser -66 David Cabello (Danes) en -78 Jose Miguel Garcia (Tao) i David Ariza (Barcelona Nord)

L'entrega de Premis que tradicionalment havia comptat amb la presencia del Mestre Talens, aquest any va anar a càrrec dels seus fills, Victòria Talens i Francesc Talens (jr) i també d´Ignasi Sentís (Vice President Econòmic de la Federació Catalana de Judo).

Al següent link hi podreu trobar els resultats complerts:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/639/Resultats_X_Trofeu_Ne_Waza_Francesc_Talens.pdf