II TAIKAI D'ARTS MARCIALS

II TAIKAI D’ARTS MARCIALS

De nou les instal·lacions de Llars Mundet van ser les encarregades d’ acollir aquest dissabte passat , 28 de setembre d’enguany, la celebració del II Taikai d’ Arts Marcials organitzada per la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades.

Com ja va varem fer l’any passat, aquesta trobada es de caire solidari amb aquelles persones que donat la situació tan complicada per la que travessa el país, no poden cobrir les necessitats més bàsiques, per això un any més la Federació es solidaritza amb la població on es troba ubicada la seva Seu i tot el recollit serà donat al Banc d’Aliments de Badia del Vallès.   

Tot l’esdeveniment va estar presidit per el Sr. Fermín Parra Berguices, President de la Federació i els membres de Junta Directiva, el Sr. Ignasi Sentís i Pamies , vicepresident econòmic, el Sr. Isabelo Pacheco Sáez,  vicepresident institucional i el Sr. Jordi Yuste Gutsems vicepresident esportiu que a més a més va ser la veu de l’acte. També varem comptar amb la presencia des de el tatami del Sr. Alfons Arjona Alcazar, Secretari General de la Federació i el Sr. Albert Pujol Jané  responsable del departament d’ensenyament.

Acompanyant-nos en aquest dia  van està el Sr. Alexandre Masllorens i Escubòs Assessor de la Gerencia de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Daniel Rosillo Conseller del Districte Horta- Guinardó , el Sr. Antonio Rodriguez Yañez Regidor d’esports del Ajuntament de Badia del Vallès , els quals volem transmetre’ls el nostre agraïment pel suport i l’atenció que sempre ens dispensen.

La jornada va transcorre en un ambient de cordialitat i esportivitat, on en un primer temps  es van poder realitzar un entrenament propi de cada esport, i desprès del descans podien intercalar-se amb altres disciplines gaudint de la pràctica d’alguna cosa diferent. Com a cloenda es va realitzar una exhibició per disciplines mostrant el millor de cada una d’elles.  

La pràctica de l’esport no només es una forma de mantindre el nostre cos sa , a través de l’esport podem assolir més coses que triomfs, medalles i copes , podem aconseguir  triomfs tan importants com l’amistat, la solidaritat, l’ igualtat d’oportunitats, sent aquests els que realment ens fan créixer com a persones i com esportistes.

Podeu veure la galería de fotos clicant al següent enllaç:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[45]/0/

També podeu veure un vídeo-resum al següent link:

http://www.youtube.com/watch?v=FeFHW9NWKSQ