Nota: Catalunya aconsegueix 10 medalles al Campionat d´Espanya Júnior

El passat dissabte 6 d’abril es va disputar a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón, el Campionat d’Espanya júnior 2013 on van participar 22 judokes de la Federació Catalana.

Els nostres esportistes van aconseguir uns resultats excel·lents ja que, tenint en compte l’altíssim nivell del torneig, es van aconseguir un total de 10 medalles entre nois i noies: un or, tres argents i un total de sis medalles de bronze.

La medalla d’or, en aquest cas, va ser per Carla Montañez (-44kg). Les d’argent van ser per Gerard Garriga (-55kg), Daine Cordero (-48kg) i Sergi Salas (-90kg). I les de bronze van ser per David Garcia (-55kg), Pedro Rivadulla (-60kg), Carla Ubasart (-57kg), Anna Espuny (-57kg), Andrés Lizán (-90kg) i Marta Antón (+78kg).

Destacar, també, les cinquenes posicions aconseguides per Alejandro Cabello (-60kg), Ferran Guasch (+100kg), Marta Also (-48kg) i Montserrat Flix (+78kg).

Els tècnics júniors volem felicitar als esportistes i als seus entrenadors per la fita aconseguida aquesta temporada i els animem a continuar treballant així.