Nota sobre el 2on Rànking Català Infantil


El passat dissabte 16 de març es va disputar a les instal.lacions del GE i EG de Girona el segon rànquing de la categoria infantil puntuable per poder confeccionar l’equip català que participarà el campionat d’Espanya el mes de Maig a Galicia.

Durant la competició es van poder observar grans combats entre els nois i noies d’aquesta categoria que per l’edat que tenen han sigut capaços d’adaptar-se molt ràpidament al nou reglament de competició.

Molts dels enfrontaments van acabar per ippon tant de tècniques de projecció com per immobilitzacions al terra, mostrant d’aquesta manera el nivell tècnic que estan assolint els joves competidors.

Un fet a destacar va ser la gran quantitat de competidors que anaven primers en les seves respectives categories inicials i es van passar a la categoria del pes superior. Alguns van poder mantenir un lloc entre els tres primers de la nova categoria però la resta hauran de lluitar fort en l’última competició puntuable que serà al campionat de Catalunya del mes d’Abril on es decidirà definitivament l’equip català per anar a Galicia.

Agrair la participació de tots els competidors que van fer possible que es realitzés aquest campionat i animar a que segueixin amb les mateixes ganes i ilusió i que cada vegada hi hagin més judokes en els campionats.

Us adjuntem el link als resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/573/_Resultats_2on_R_nking_Catal__Infantil_.pdf

I també el link a la galería de fotos creada per Laura Puig:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.439393099479560.1073741826.122208347864705&type=1