Nota sobre els exàmens de Judo celebrats a Girona el dia 14 de juliol

 

El passat dissabte 14 de juliol es van celebrar a la ciutat de Girona els exàmens de 1er a 6è Dan de Judo amb un gran èxit de participació (95 inscrits)

Gràcies a la bona organització es van complir els temps establerts repartits en dos torns, el primer de 08'30 a 11'00 h i el segon d´11'15 fins a les 13'30 h.

A l´intermig d´aquests es va conèixer la trista notícia de la defunció de l´entrenador de Judo, Francisco Javier Azañón Vilariño, fill del mestre Juliàn Azañón, deguda a una parada cardiorespiratòria el divendres a la tarda durant un entrenament al seu Club. Per aquest motiu es va guardar un minut de silenci en la seva memòria.

Hi va haver un nivell d´aprovats molt alt, demostrant així la bona preparació dels candidats.

En cada torn es va realitzar l´entrega de cinturons a tots els aspirants aprovats i abans de concloure la sessió es va realitzar un senzill acte de reconeixement a tots els candidats pel seu esforç, tenacitat i ànim de superació, de forma molt especial als aspirants a 4rt, 5è i 6è Dan.

En l´acte hi van estar presents el President de la Federació Catalana, Fermín Parra i el Vice President Isabelo Pacheco.

Tot seguit adjuntem la llista dels aspirants aprovats:

Relació aprovats exàmens 14 de juliol