Nota sobre l´Assemblea General Ordinària

El passat dissabte 15 de juny de 2013 es va reunir  la Junta Directiva de la Federació en horari de 12 a 13’30 per discutir els temes que s´exposarien a l´Asemblea General Ordinària.

Posteriorment, a les 17 en primera convocatoria i a les 17.30 en segona, es va cel.lebrar a les oficines de la Federació Catalana de Judo l´Assemblea general Ordinària.

Hi van assistir representants d´uns 20 clubs i es van tractar temes com el canvi de temporada esportiva, l´aprovació de comptes i l´adeqüació dels estatuts dels clubs a la nova normativa.

Els delegats de cadascuna de les disciplines van exposar la seva situació, número de llicències i activitats dels seus esports.

Per finalitzar l´acte el President Fermin Parra va dir unes paraules d´agraïment als clubs pel seu esforç en aquests temps de crisi. També va agrair als tècnics i membres de Junta Directiva la seva tasca  i va assenyalar que sense ells no podría seguir dirigint aquesta entitat.

Els clubs van agrair també la feina realitzada per la Federació. Finalment l´acte va acabar amb un aperitiu a les mateixes instal.lacions.