Paula Roset es penja la plata a la Copa d’Europa Cadet de Coimbra

Portugal ha estat seu aquest cap de setmana de la disputa de la Copa d’Europa Cadet de Coimbra. 3 judokes catalans van prendre part de la cita d’entre els 322 participants de 22 nacions que van donar nivell a aquesta prova del circuit internacional i puntuable per al rànquing mundial.

Els 3, que havien estat convocats per la Federació Espanyola, van competir dissabte deixant el llistó molt alt. Pol López, a -60 kg, va ser qui menys sort va tenir en caure per la mínima davant del finlandès que acabaria 7è. D’aquesta manera, López quedava fora de combat en primera ronda.

Les dues noies van ser més afortunades. Per una banda, Marina Garriga que venia de disputar la Junior European Cup de Galícia la setmana passada, va acabar en 5è lloc. Garriga ocupa actualment el lloc 55 del rànquing mundial cadet a l’espera de sumar els punts d’aquest nou resultat que li permetran seguir escalant places.

A -48 kg, Paula Roset es va refermar com una de les millors del seu pes a nivell europeu. Roset es va penjar la plata, que representa la quarta medalla en una Copa d’Europa en aquest any 2017. D’aquesta manera, Roset fa evident la seva regularitat durant aquesta temporada; pujant en 4 ocasions en podis internacionals en només 5 mesos. Amb aquest podi, la catalana aconsegueix un suculent botí de punts clau per al rànquing mundial on ara mateix ocupa la 16a posició.

FOTO: Els 3 catalans participants.

FOTO: Roset, de plata.