XXIV TROBADA JUDOXICS

XXIV Trobada Judoxics

El passat dissabte 16 de febrer es va celebrar la XXIV Trobada Judoxics al Centre Municipal d’Esports Olímpics de la Vall d’Hebron.

La concentració es va organitzar en dos grups d’edats. El primer grup, de nascuts entre el 2003 i el 2004, estava format per 90 nens i nenes. El segon grup, nascuts al 2005, 2006 i 2007, el formaven 128 judokes. En total, més de 200 nens van gaudir d’un matí ple de judo i diversió.

16 clubs d’arreu de Catalunya van participar en aquesta diada, i 10 mestres van ser els encarregats de dur-la a terme.

La trobada tenia com a fil conductor el Ne Waza. Es van dividir 5 àrees de treball amb tatamis i una d’espai lúdic amb 3 inflables. Els nens anaven rotant per totes les àrees per aprendre en cada una d’elles exercicis diferents:

  • Osae Komi waza
  • Voltejos amb Uke en posició quadrúpede
  • Voltejos en posició d’Uke estirat
  • Sortida d’immobilització
  • Randori

Els nens/es van tenir una visita molt especial: la Jaqui va fer acte de presència com sempre en aquest tipus de concentracions infantils.

A la cloenda de cada un dels grups, tots els judokes participants van rebre un detall que va lliurar personalment el Sr. Fermín Parra Berguices, President de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, juntament amb els membres de la seva Junta; el Sr. Ignasi Sentís, Vicepresident Econòmic, el Sr. Alfons Arjona, Secretari General, el Sr. Isabelo Pacheco, Vicepresident Institucional i el Sr. Josep Manuel Cortés, Àrbitre Mundial i Responsable de l’Arbitratge Català.

Des de la Federació volem donar les gràcies a tots els organitzadors, participants i espectadors d’aquesta jornada.