Catalunya al Campionat d´Espanya de Kendo (28-29 novembre 2015)

El passat 28 i 29 de novembre es va celebrar a Madrid el Campionat d'Espanya de Kendo 2015. La selecció catalana va participar en totes les modalitats del campionat, i va demostrar, un any més, la motivació i l'esperit lluitador que la caracteritza.

Els èxits més destacats van correspondre a la victòria de l'equip femení format per Marta Almansa, Sílvia Romeral i Violeta Rodrigo, i a les segones posicions que es van endur Sílvia Romeral en individual femení i Kenzo Labernia en individual junior. L'equip femení de Catalunya es va imposar a la final a les antigues campiones de la Comunitat Autònoma de Madrid, i van demostrar la maduresa i el nivell que té el kendo femení en el nostre país.

Per altra banda, l'equip masculí va haver de superar les dificultats afegides de ser un equip jove i amb nous integrants, tot i així, la seva derrota a quarts de final, va ser molt ajustada i contra els vigents campions d'Espanya de l'equip madrileny, un fet que demostra el futur de l'equip català per les pròximes edicions. En la competició individual masculina, l'actuació més destacable va ser la del kendoka ÁlvaroBaena (Subcampió d'Espanya 2012 i 2013), que va arribar fins a quarts de final.

Enllaç resultats