Celebrat el Campionat de Catalunya de Kendo 2017

El passat 7 d’octubre a Barcelona, es va celebrar el 38è Campionat de Catalunya Kendo. Durant tot el matí, una trentena de competidors dels diferents clubs de Kendo de Catalunya van demostrar, un any més, el alt nivell del kendo català en les categories individual femení, masculí i per equips.

En la categoria per equips, el equip A del Club Ryo Shin Kai de Barcelona es va endur la victòria del campionat en imposar-se a la final al primer equip del Club Ren Shin Kan.  Les terceres places van anar a parar a l’equip B del Club Ryo Shin Kai i a l’equip de la Universitat Politècnica de Catalunya.

En la categoria d’individual femení, Silvia Romeral (Ren Shin Kan) es va endur l’or en guanyar a la final contra Violeta Rodrigo (UPC) en un combat molt intens i exigent tècnicament. Les terceres posicions van recaure sobre les competidores Laura Palau (Ren Shin Kan) y Misako Honma (Ryo Shin Kai).

Finalment, en la categoria d’individual masculí, Fabricio Salce (Ren Shin Kan) es va imposar a la final contra Kenzo Labernia (Ryo Shin Kai).  Els tercers classificats van ser Álvaro Baena (Ryo Shin Kai) i David Sousse (Ren Shin Kan), tots els competidors van demostrar l’elevat nivell que gaudeix el kendo català de competició.

L’entrega de trofeus i la cloenda de l’esdeveniment van anar a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra i del Delegat de Kendo, Álvaro Baena. Fermín Parra va elogiar i animar a continuar amb el nivell tant competitiu que es va poder veure durant tot el matí i que ha donat tan bons resultats a nivell nacional.


Fotografia : Pancho de Leon