Crònica Campionat de Catalunya de Kendo (10.10.15)

El passat 10 d’octubre a Barcelona, es va celebrar el 36è Campionat de Catalunya Kendo. Durant tot el matí, més d’una trentena de competidors dels diferents clubs de Kendo de Catalunya van demostrar, un any més, l'alt nivell del kendo català en les categories individual femení, masculí i per equips. 

En la categoria d’individual femení, Sílvia Romeral (Ren Shin Kan) es va imposar a la final contra Violeta Rodrigo (UPC) en un combat molt intens i exigent tècnicament per part de les dues competidores. Les terceres posicions van recaure sobre les competidores del Club universitari de Kendo UPC: Marta Almansa i Laura Mallol. 

En la categoria d’individual masculí, Adrià Navarro (UPC) es va endur l’or al guanyar a la final al, fins aleshores, vigent campió de Catalunya Álvaro Baena (Ryo Shin Kai). Els tercers classificats van ser Javier Meroño (UPC) i Alejandro Camps (Ren Shin Kan), que tot i no poder passar a la final, van demostrar l’elevat nivell que gaudeix el kendo català de competició. 

Finalment en la categoria per equips, l'equip A del Club Ryo Shin Kai de Barcelona es va endur la victòria del campionat al imposar-se a la final al primer equip del Club de la Universitat Politècnica de Catalunya. Les terceres places van anar a parar a l'equip A del Club Ren Shin Kan i al segon equip que presentava el Ryo Shin Kai en aquesta 36a edició del Campionat de Catalunya de Kendo. 

L’entrega de trofeus i la cloenda de la competició van anar a càrrec del Delegat de Kendo, Álvaro Baena, i del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra, qui va elogiar i animar a continuar amb el nivell tan competitiu que es va poder veure durant tot el matí i que ha donat tan bons resultats a nivell nacional.