Crònica sobre el XXXIII Campionat de Catalunya de Kendo


El passat dia 25 de maig a les instal.lacions de l´Institut Nacional d´Educació Física de Catalunya (INEFC), es va cel.lebrar el Campionat de Catalunya Anual de Kendo d´aquest any 2013.En ell hi van participar competidors dels tres clubs de kendo que actualment existeixen, tots ells situats a Barcelona: el Club de Kendo UPC, el Club Ryoshinkai i el Club Renshinkan. 

El resultat final del Campionat va estar molt equilibrat, ja que cada club es va erigir com a Campió de cadascuna de les diferents categoríes. A la categroría per equips, l´equip guanyador va ser l´equip A del Club de Kendo UPC, a la categoría individual femenina es va imposar Noemí Funakawa del Ryoshinkai, i finalment a la categoría individual masculina va guanyar Juanjo Oliber del Club Renshinkan. 

La competició va començar a partir de les 16 h i es va realitzar sense majors incidents. L´entrega de premis es va dur a terme per part del Vicepresident de la Federació, el Sr Ignasi Sentís. Un cop feta l ´entrega de premis, es va procedir a la salutació final per clausurar el Campionat.

Al següent link podeu consultar els resultats: 

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/640/_cpto__Catalu_a_kendo_EQUIPOS-INDIVIDUALES_2013_.pdf

Al següent link podeu veure la galería de fotos: 

http://www.fedecatjudo.cat/kendo/9#prettyPhoto[43]/0