Nota sobre el Campionat d´Espanya de Kendo 2012

Dissabte 17 de novembre de 2012, va partir desde l´aeroport del Prat la selecció catalana de Kendo, amb destí Palma de Mallorca per participar en el Campionat d´Espanya de Kendo 2012. L´expedició estava composada pels següents membres:

Álvaro González

Kostadinos Zafirakos

Álvaro Baena

Javier Meroño

Juan José Oliver

Adriá Navarro

Tots ells per participar a les categoríes masculines del Campionat : individual i per equips.

Es va comptar a més amb una bona representació femenina, en aquesta edició, que van participar a les categoríes individuals i per equips també. Les integrants van ser:

Ana Pérez

Silvia Romeral

Noemi Funakawa

Noemi Arnal

En aquesta edició a més es van enviar a dos components en categoría Junior (tots dos de 16 anys), fet que dona una idea del bon moment del kendo, en quant a la cantera per als anys vinents. Els integrants van ser:

Fabrizio Salce

Alejandro Camps

El resultat global de l´expedició va ser molt positiu obtenint 2 primers llocs en la competició femenona (individual (Noemí Funakawa) i per equips), 1 segon lloc en individual masculí (per Àlvaro Baena) i un 2on lloc (per Fabrizio Salce) i un altre tercer lloc (per Alejandro Camps)

El resultado global de la expedición fue muy positivo obteniendo 2 primeros puestos en la competición femenina (individual (Noemí Funakawa y por equipos), 1 segundo puesto en individual masculino (para Álvaro Baena) y 1 segundo puesto (para Fabrizio Salce) y otro tercer puesto (para Alejandro Camps).