Plata per a Catalunya en la categoria femenina i masculina per equips del Campionat d'Espanya de kendo 2017

Els equips femení i masculí de la selecció catalana de kendo s'alcen amb les segones posicions en el Campionat d'Espanya de kendo 2017, celebrat a Madrid entre el 25 i el 26 de novembre de 2017.

El kendo català torna a casa amb dues medalles de plata després de la clausura del XXXIX Campionat d'Espanya de kendo, que va tenir lloc del 25 al 26 de novembre de 2017.

L'equip masculí, integrat per Fabricio Salce, David Sousse, Hironori Sato i Adam Carrera (club Renshinkan) i Álvaro Baena i Kenzo Labernia (club Ryo Shin Kai), va quedar com a segon classificat després de la final contra l'equip masculí de la Comunitat de València.

Per la seva banda, l'equip femení —integrat per Violeta Rodrigo (club UPC) i Sílvia Romeral i Laura Palau (club Renshinkan)— van aconseguir la seva medalla de plata després d'enfrontar-se a l'equip femení de la Comunitat de Madrid.

Ambdós equips van comptar amb el suport de la Federació Catalana de Judo i del seu president, el Sr. Fermín Parra, qui va assistir al Campionat atenent al seu paper de president de la Federació catalana i Director de Disciplines Associades de la Federació Nacional de Judo.